Активирана минерална вода в жилищен комплекс „Варна Сити Парк Юг“

Живот и здраве

Публикувано на 1 Март 2019

Водата е първото, най-предпочитаното и най-общото лечебно средство за тялото. Контактът с водата предизвиква в човешкия организъм механични, химични и термични реакции.

А сега за водата на жилищен комплекс „Варна Сити Парк Юг“ – минерална вода, стабилизирана по патентована технология на „Елфи-Тех“- гр. Стара Загора. Това е вода, активирана чрез комплекс от електрохимични въздействия, които я превръщат в уникален биостимулатор – „жива вода“.

Какво е жива вода?

активирана вода

Товa e активирана вода - католит, съдържаща отрицателно заредени йони, характеризираща се като алкална, редуцирана, йонизирана. Живата вода способства за детоксикацията на организма, за оздравяването на болните клетки и за възстановяване на здравите. Активираната вода не само обеззаразява рани и лекува кожни болести, но помага и при инфекциозни и дори някои онкологични заболявания. Това е толкова авангардно заключение, че медицината първоначално не го приема за вярно.


 

Wikipedia за свободните радикали и антиоксидантите. Поради високата им реактивоспособност радикалите се считат за подпомагащи развитието на дегенеративни заболявания и рак. Попаднали в живата клетка те могат да причинят мутации или да увредят ДНК.

А как е сега? – Активираната вода е истинска сензация. При това тази сензация е свързана с небивал успех при прилагане на активираните разтвори в медицината. Има многобройни публикации за излекуване на рани, изгаряния, ангини, екземи. Използва се с успех при широк спектър различни заболявания без връзка помежду им, нито по произход, нито по развитие на патологията.

Навярно широкият спектър несвързани помежду си излекувани болести и всеобщото лекуване на хората, предизвикват в лекарите не научен интерес, а съвсем противоположната реакция – отношение към явлението като несериозно. Поради тази причина, за съжаление, активираните разтвори започнаха пътя си от нулата.

Сега обаче, след значителния технологичен пробив в електрохимията на природната вода, за което принос имат и разработките на „Елфи-Тех“, както и след множество научни публикации от водещи учени от Япония, Китай, Русия и САЩ в областта на водата, това негативно отношение е преодоляно.

Да се спрем на природната минерална вода

При редица заболявания – на стомаха, черния дроб, нарушения в обмяната на веществата, а и много други здравни проблеми, лекарите препоръчват да се пие минерална вода. Не много отдавна курортите с минерална вода са били първото спасение от най- различни страдания.

Но защо бутилираната минерална вода не е толкова ефективна? – Работата не е в евентуалното й фалшифициране. Лечебният ефект на природната минерална вода се дължи не толкова на минералния й състав, колкото на естествените свойства на живата вода. Повечето минерални води са природни активирани разтвори.

Как протича процесът на активация в природата?

В недрата на лечебните извори има минерални пластове с голяма разлика в електродните потенциали и те напълно могат да служат като природни електрохимични активатори. С други думи, земната кора сама произвежда активните съставки, които запазват лечебните си свойства в течение на няколко часа. С това се обяснява фактът, че лечението има резултат в самия курорт, а бутилираната вода няма същия ефект, тъй като активираните разтвори с времето губят лечебните си свойства. Ето откъде е възникнала активираната вода – от самата природа.


 

Wikipedia за балнеолечението. На снимката: Най–горещият гейзер в Европа извира в центъра на Сапарева баня, единственият в България и континентална Европа гейзер-фонтан.

Активираната вода, получена електрохимично на територията на жилищен комплекс „Варна Сити Парк Юг“ отговаря на официалното научно признание, че водата с отрицателен потенциал притежава силни имуностимулиращи, регенериращи и дезинтокционни свойства, което означава, че тя с успех може да се използва за лечение на много заболявания. Тези уникални свойства на водата са потвърдени от извършените биохимични изпитания в престижни задгранични медицински институции.

Накратко ще разкрием тайната на активираната вода.


 

Wikipedia за ултравиолетовите лъчи, ултравиолетовите лъчи, замърсяването на въздуха, радиацията, тютюневия дим, метаболизма, възпалението, митохондрия и левкоцитите.

Способността й да препятства развитието на свободните радикали е в основата на уникалността на активираната вода, получена по технология на „Елфи-Тех“. Тя не само задържа окислителните реакции в организма, като блокира разрушителното въздействие на свободните радикали, но и стимулира изработването от самия организъм на вещества, които пречат на образуването на вредни окислители. Това са вещества като католиза, флавоноидни и други ензими, които под въздействието на водата многократно усилват своето позитивно влияние върху ДНК и защитават клетките от увреждане, което е описано в списание „Биофизична химия“ (Русия) и доказва, че активираната вода, получена по горе споменатата технология, която е в основата на комплекс „Активна вода“ – „Варна Сити Парк Юг“ е ненадминат многофункционален антиоксидант, способен да победи почти всяка болест. И това не е таблетка, въздействаща върху работата на отделен орган, а разтвор, пробуждащ собствените сили на организма, оздравяващ го отвътре. Неслучайно известният физиотерапевт, учен и автор на множество лечебни методики Г. А. Гарбузов (Русия) нарича тази вода „умен разтвор“, способен самостоятелно да разпознае болестните процеси, протичащи в организма и да им окаже лечебно въздействие.

Автор: проф. инж. Жеко Ганев, д.ф.н

Апартаменти по мярка

Бъди архитект на собствения си дом (без ограничение от бетонни колони).

Покажи

УДОБНО!
От автомобила
в асансьора!

Най-големият подземен паркинг на един етаж във Варна.

Покажи

СИГУРНОСТ,
спокойствие
и ред.

Жилищен комплекс
с контрол на достъпа.

Покажи

БЕЗ ХЛОР! Кристална вода
от собствен
източник

Покажи

3,3 км (4 спирки)
до Катедралата

С излаз към локално за комплекса ненатоварено шосе и широк булевард до сърцето на града.

Покажи

СВОБОДНИ от
ангажименти.

Ниска месечна такса за поддръжка на общи части, инсталации, парк и басейн.

Покажи

БЕЗ автомобили! Само хора и природа около сградите.

Покажи

ГОРЕЩ МИНЕРАЛЕН басейн

Целогодишен, само
за собственици.

Покажи

20 000 м2
поддържан
зелен парк

1450 метра пешеходни
и вело алеи.

Покажи

ЕЗЕРОТО
и гората са
нашия пейзаж

Слънце от изгрев до залез
в истинският ни свят.

Покажи

СПА
Здраве от
природата

Минерален извор с лечебна вода
във всеки апартамент!

Покажи

Имате ли въпроси?
Позвънете ни: +359 888 810810
Пишете ни: vcp.office@isu.bg